Jelenlegi hely

Ultra sorozat

A Matrix Ultra terméksorozat professzionális lapsúlyos fitneszgépekből áll, melyek szerkezetükben és megjelenésükben is kifogásolhatatlan minőséget biztosítanak. A termékcsalád minden egyes modelljét a fejlett funkcionalitás és az intuitív működés jellemzi. A gépek megjelenését a Matrix biomechanikai szakértői tervezték szem előtt tartva a felhasználói igényeket, a legmodernebb technológiákat és a letisztult design-t. Végeredményként kifinomult ergonómiát, kényelmet és felhasználóbarát teljesítménymérést kapnak mind a kezdő-, profi- és a hobbi sportolók.

Aura sorozat

Az Aura erőgépek a kiváló stílusuknak köszönhetően a termékcsalád tagjai azonnal klasszikusokká váltak. Egy- és többállomásos lapsúlyos gépei évek óta nagy kedvenceik az edzőtermeknek világszerte. Az Aura termékcsalád a lapsúlyos gépek mellett szabadsúlyos állványokból, padokból és súlytartó állványokban is bővelkedik.

 

Magnum sorozat

Magnum, a tárcsasúlyos és szabadsúlyos erőgépek tárháza. Nincs is jobb választás egy fitneszterembe, mint a páratlan teljesítmény és egyedülálló masszivitás, mint amit a Matrix Magnum termékcsalás nyújt.
Egyes gépek továbbfejlesztett változatai, mint például a Breaker Bench és a Mega Rack állványok segítenek, hogy a sportolók okos megoldásokkal érjék el céljaikat.