Jelenlegi hely

Aura sorozat

Az Aura erőgépek a kiváló stílusuknak köszönhetően a termékcsalád tagjai azonnal klasszikusokká váltak. Egy- és többállomásos lapsúlyos gépei évek óta nagy kedvenceik az edzőtermeknek világszerte. Az Aura termékcsalád a lapsúlyos gépek mellett szabadsúlyos állványokból, padokból és súlytartó állványokban is bővelkedik.

 

Versa sorozat

Tegye életképessé életképességét - a legszélesebb körű sorozatunk lehetőséget ad arra, hogy olyan erőerősítő edzőterületet építsen ki, amely szépen és pontosan illeszkedik a terekhez és a tagok igényeihez. A Versa sorozat fejlett biomechanikát foglal magában a természetes, sima, hatékony edzésélmény érdekében.
A legszélesebb palettával rendelkező Matrix Fitness termékcsaláddal minden lehetőséged megvan, hogy olyan erőgépparkot hozz létre, mely tökéletesen illeszkedik a gépeknek szánt helyhez. Ha a Versa lapsúlyos erőgépekkel rendezed be fitnesztermedet, nem lesz szükség más márka bevonására. 

Magnum sorozat

Magnum, a tárcsasúlyos és szabadsúlyos erőgépek tárháza. Nincs is jobb választás egy fitneszterembe, mint a páratlan teljesítmény és egyedülálló masszivitás, mint amit a Matrix Magnum termékcsalás nyújt.
Egyes gépek továbbfejlesztett változatai, mint például a Breaker Bench és a Mega Rack állványok segítenek, hogy a sportolók okos megoldásokkal érjék el céljaikat.