Jelenlegi hely

2001-ben a Johnson Health Tech bevezette a Matrix márkát, hogy prémium fitneszgépekkel komplex megoldásokat kínáljon melyek a fitneszterem tulajdonosok, üzemeltetők és felhasználók igényeit. Mára a Matrix Fitness már teljes cardio-, erőgép és csoportos edzéshez szükséges eszközöket kínál edzőtermeknek, hoteleknek, irodaházaknak, sportegyesületeknek. Ha Te is szeretnéd Matrix fitneszgépekkel berendezni edzőtermedet, sportlétesítményeset, fordulj a Matrix magyarországi hivatalos képviselőjéhez, a Pán-Trade Kft-hez.

Amikor a fitnesztermed berendezéséhez Matrix gépeket választod, akkor nem csak a prémium termékeket kapod meg, hanem igényes megjelenést edzőtermednek, innovatív technológiát és masszív, időtálló gépeket, melyek ellenállnak a környezeti behatásoknak. A géppark mellett egy folyamatos, támogató csapatot is kaptok, akik mindenben a segítségetekre lesz az installáció után is.

 

Termékfejlesztés

A Matrix saját kutatás és fejlesztés csoportja nap, mint nap arra törekszik, hogy a fitneszgépek a legújabb technológiákkal készüljenek, a legidőtállóbb alkatrészekből. Egy-egy fejlesztés 250 kutató és fejlesztő munkáján megy keresztül, majd egy 600 fős csoport teszteli és küldi vissza egyéni észrevételeiket a fejlesztőkhöz. Ez azt jelenti, hogy a nap 24 órájában képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy folyamatosan piacvezető megoldásokat fejlesszenek ki. Ez egy folyamatos innovációs modell, mely sosem lassul vagy szűnik meg.

 

Gyártói kiválóság

A Matrix portfóliójának szinte minden lényeges eleme saját nemzetközi gyártóhálózatukból származik. Létesítményeik az iparág legkifinomultabbjai közé tartoznak, tiszta helyiségekkel, melyek szennyeződésektől mentesek, ahol robotok és képzett szakemberek dolgoznak azon, hogy fenntartsák legmagasabb szintű nemzetközi előírásokat. Alaposan ellenőriznek minden egyes alkatrészt, biztosítva, hogy minden hibátlanul működik.