Jelenlegi hely

Matrix Fitness cardio 2020

Válogasd össze saját cardio gépeidet és a hozzájuk illő konzolokat! Elhoztuk a legújabb, 2020-as Matrix cardio gép sorozatot, amit minden terem tulajdonos saját igényeire, költségvetésére, hely kapacitására tud szabni. Precíz mérnöki munka, hatalmas teherbírás, kiváló ár-érték arány.

Cégünk exkluzív, verhetetlen ár-érték arányban kínál professzionális fitnesz- és konditermi berendezéseket. Célunk, hogy minden sportlétesítmény megbízható, minőségi és strapabíró gépparkkal rendelkezzen. Egyedi kialakításban, intézményére szabottan készítjük el szakértőink segítségével ajánlatunkat legyen az akár új, akár meglévő edzőterem. Több professzionális fitneszmárka hivatalos magyar forgalmazójaként tudjuk, hogy mi a legjobb a fitnesztermeknek és a vendégeknek, így bármelyik termékportfóliónk mellett döntesz, garantáltan elégedett leszel.

Matrix digitalizáció a fitnesziparban

Beépített konzol az erőgépekbe, felhőn keresztül elérhető személyi edzés, applikáción keresztül követkető fitneszgép állapota..Már nem csak az érintőképernyős futópadban merül ki a digitalizáció fogalma a fitnesziparban. Számos lehetőséget kínál a Matrix Fitness, melyeket alkalmazva akár piacvezető is lehet edzőtermed.