Jelenlegi hely

Matrix Fitness 2020 cardio sorozat

Matrix Fitness cardio 2020

Végtelen lehetőség – bemutatjuk a 2020-as Matrix Fitness cardio gép sorozatot.

Egyre nagyobb hangsúlyt kap az innováció és a fejlett technológia az edzőtermekben. A vendégek igénye egyre növekszik az innovatív eszközök iránt, amivel a fitneszterem tulajdonosoknak is lépést kell tartaniuk. Ezért is hoztuk el a legújabb, 2020-as cardio gép sorozatot, amit minden terem tulajdonos saját igényeire, költségvetésére, hely kapacitására tud szabni. Alakíts ki egy olyan környezetet, ami bevonzza a vendégeket a fitnesztermedbe.

 

3 géptípus és 5 kijelző típus, amit szabadon mixelhetsz és párosíthatsz.

Újragondolt technológia 5 kijelzőben A kijelző kiválasztása az első lépés, hogy egy profitorientált környezetet alakíts ki úgy, mint senki más. Az edzési lehetőségek sokszínűsége nem csak az erőgépekben merül ki. Ahhoz, hogy kitűnj a konkurencia közül, nagy hangsúlyt kell fektetned a futópadokra, elliptikus trénerekre, lépcsőgépekre, szobakerékpárokra és arra, hogy ezek a legnagyobb edzés élményt nyújtsák. LED, Premium LED, Group Training LED és az érintőképernyős Touch és Touch XL konzolok közül válogathatsz attól függően, hogy melyik illik a fitnesztermedbe és milyen igényeik vannak a vendégkörödnek.

Konzolok összehasonlító táblázata

Az érintőképernyős konzolok új lendületet adnak az edzéshez a tablet stílusú kezelőfelülettel, éles képernyővel, egyedülálló HIIT funkcióval, HD minőségű felvételekkel és különböző applikációs lehetőségekkel. Emellett lehetőséged van megjeleníteni a kijelzőkön saját promócióidat (pl. 25% kedvezmény a fehérje szeletekre a pultnál.), üzeneteidet, felhívhatod a vendégeid figyelmét az edzőteremmel kapcsolatos eseményekre, meghirdetheted csoportos óráidat vagy promótálhatod személyiedzőidet. Az érintőképernyő mellett egyszerűbb LED konzolokat vagy kifejezetten csoportos órákra kifejlesztett konzolokat is választhatsz, melyek kezelése praktikus és egyszerű.

 

Új cardio géptípusok 3 fajtája

A következő lépés a cardio gépek kiválasztása: Endurance, Lifestyle és Performance névre hallgató futópadok, szobakerékpárok, lépcsőző gépek és elliptikus gépek.

 

Lifestyle cardio gépek

Ideális kisebb zárt közösségi használatra, mint például hotelek, szállodák vagy irodaházak fitnesz részlegébe, lakóközösségi vagy nagyobb családoknak otthoni használatra.

A Lifestyle cardio sorozat tagjai: futópad, elliptikus gép, lépcsőgép, szobakerékpár és háttámlás szobakerékpár.

Kompatibilis a Touch, Touch XL, LED és Premium LED kijelzőkkel.

A futópadon és a lépcsőgépen kívül a gépeknek nincs szükségük áramellátásra.

 

Endurance cardio gépek

Az Endurance széria cardio gépei a modern megjelenés és a nagy teherbírás jegyeiben lettek kifejlesztve. Az Endurance futópadok, szobakerékpárok, elliptikus gépek és lépcsőgépek, taposógépek kompatibilisek mind az 5 fajta konzollal, így kialakíthatod a termednek és a vendégkörödnek legideálisabb cardio gépparkot. A Matrix Endurance gépek hosszú évekre és folyamatos terhelésre lettek tervezve és tesztelve.

Ideális fitnesztermekbe, ahol állandó használatban vannak a cardio gépek.

Ha fontos a kiváló minőség, nagy terhelésnek vannak kitéve a cardio gépeid, viszont gazdaságosan szeretnéd berendezni edzőtermedet, akkor az Endurance gépek hosszú évekig ki fogják szolgálni vendégeid igényeit.

Kompatibilis a Touch, Touch XL, LED és Premium LED és Group Training LED kijelzőkkel.

 

Performance cardio gépek

Ha az edzőtermed a prémium kategóriát képviseli, akkor a Matrix Performance cardio gépek a Te termed arculatához lettek tervezve. Erős, nagy teherbírású gépek gyönyörű dizájnnal párosítva. Precíz mérnöki munkával készült cardio gépek nemzetközi szabványoknak megfelelően készültek robosztus, erős alkatrészekből, melyeknek nem jelentenek akadályt a legintenzívebb edzések sem. A kifinomult érintési pontoknak és az exkluzív funkcióknak köszönhetően a profi és hobbi sportolók biztonságosabban és változatosabban edzhetnek.

A Matrix Performance terméksorozat még magasabbra teszi a lécet a cardio gépek tekintetében.

A Performance futópadok, szobakerékpárok, elliptikus gépek és lépcsőgépek, taposógépek kompatibilisek mind az 5 fajta konzollal: Touch, Touch XL, LED és Premium LED és Group Training LED kijelzőkkel.

 

Még több információért fordulj hozzánk bizalommal:

info@pan-trade.hu

Gombás Imre értékesítési igazgató: +36 30 293 9175

 Pán-Trade Kft.: +36 1 200 4451

 

Látogass el bemutatótermünkbe: 

1173 Budapest, Pesti út 237. A/35. (Home Center)

H-P: 10:00-18:00