Jelenlegi hely

Mit jelent a digitalizáció a fitneszben? Kell ez nekem?

Matrix digitalizáció a fitnesziparban

Ha nemrég vásároltál fitnesztermedbe gépeket, akkor valószínű, hogy van egy átfogó ismereted arról, hogy  az innovatív technológia rohamos mértékben hálózza be a fitnesz piacot is. Ez a digitalizáció pedig véletlenül sem merül ki annyiban, hogy a futópad vagy az elliptikus tréner érintőképernyő segítségével vezérelhető.

 

Erőgépek – beépített program, szoftver vezérelt edzések

Okos konzol az erőgépeken – Intelligent Training Console

A Matrix Fitness egyedülálló programja segít a kezdőknek elindulni, a haladóknak pedig fejlődni és elérni a céljaikat.

  • A vendégek saját profilt hozhatnak létre az Intelligent Training Console programban.
  • A felhasználók beállíthatják adataikat, fizikai paramétereiket és az edzéseik célját.
  • A megadott adatok alapján a felhasználók lépésről lépésre kapnak útmutatást és személyre szabott edzésprogramot az Intelligent Training Console programtól.

Ha valaki hatékonyan szeretne edzeni, ez a rendszer a legjobb barátja lesz a fitneszteremben.

 

Személyi edzés applikáción, felhőn keresztül

Personal Trainer Portal

Az Intelligent Training Technology összehangolható a Matrix egy másik applikációjával, a Personal Trainer Portállal, mely a személyi edzések vezetésére lett kifejlesztve. A két program összehangolásával a személyiedző hozzáférhet vendége teljesítményéhez. Az edző létrehozhatja vendége következő edzésprogramját, amit a Matrix Ultra gépek automatikusan elraktározzák, majd a felhasználó az elmentett edzés alapján végig tudja vinni a következő alkalmat a teremben. 

A Personal Trainer Program magában is megállja a helyét. Az applikáción keresztül edzésterveket, videókat, instrukciókat oszthat meg vendégével az edző.

 

Gépek karbantartása applikáción keresztül

Ha a fentebb említett, fejlett technológiával rendelkező, mondhatni „okos fitneszgépeid” vannak,  akkor könnyedén felügyelheted állapotukat egy applikáció segítségével. Az Asset Manager program a termedben lévő erőgépek szerviz igényét, épségét folyamatosan követheted. Ha bármi probléma adódik valamelyik eszközzel, az applikáció jelezni fog.

Ezzel az apró, de nagyszerű Matrix szoftverrel biztosíthatod a fitneszgépek hosszabb élettartamát. A vendégeid mindig biztonságosan, kiválóan működő gépeken edzhetnek.

 

Szükséged van erre a nagy mértékű digitalizációra?

Ez elsősorban a vendégkörödtől és a versenytársaidtól függ. Ha a környezetedben éles a versenytársi helyzet, sok modern, jó minőségű gépekkel ellátott létesítmény üzemel, akkor megfontolandó, hogy a digitalizációval előnyre tehetsz szert. Ha igényli a kidolgozott részleteket és hajlandó ezért akár többet is fizetni, akkor mindenképp vágj bele!