Jelenlegi hely

Ultra sorozat

A Matrix Ultra terméksorozat professzionális lapsúlyos fitneszgépekből áll, melyek szerkezetükben és megjelenésükben is kifogásolhatatlan minőséget biztosítanak. A termékcsalád minden egyes modelljét a fejlett funkcionalitás és az intuitív működés jellemzi. A gépek megjelenését a Matrix biomechanikai szakértői tervezték szem előtt tartva a felhasználói igényeket, a legmodernebb technológiákat és a letisztult design-t. Végeredményként kifinomult ergonómiát, kényelmet és felhasználóbarát teljesítménymérést kapnak mind a kezdő-, profi- és a hobbi sportolók.

Versa sorozat

Tegye életképessé életképességét - a legszélesebb körű sorozatunk lehetőséget ad arra, hogy olyan erőerősítő edzőterületet építsen ki, amely szépen és pontosan illeszkedik a terekhez és a tagok igényeihez. A Versa sorozat fejlett biomechanikát foglal magában a természetes, sima, hatékony edzésélmény érdekében.
A legszélesebb palettával rendelkező Matrix Fitness termékcsaláddal minden lehetőséged megvan, hogy olyan erőgépparkot hozz létre, mely tökéletesen illeszkedik a gépeknek szánt helyhez. Ha a Versa lapsúlyos erőgépekkel rendezed be fitnesztermedet, nem lesz szükség más márka bevonására. 

Magnum sorozat

Magnum, a tárcsasúlyos és szabadsúlyos erőgépek tárháza. Nincs is jobb választás egy fitneszterembe, mint a páratlan teljesítmény és egyedülálló masszivitás, mint amit a Matrix Magnum termékcsalás nyújt.
Egyes gépek továbbfejlesztett változatai, mint például a Breaker Bench és a Mega Rack állványok segítenek, hogy a sportolók okos megoldásokkal érjék el céljaikat.